Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik

advocaat hoorn - echtscheiding, mediation, erfenis, erfrect,erfenis, onroerend goed, woning, huis,vastgoed, burenruzie,alimentatie,verborgen gebreken,koggenland, medemblik.

Uw advocaat Ries Maasdam (links) en advocaat Raike de Boer (rechts) voor als u op zoekt bent naar een kwalitatief goed en totaal vrijblijvend en gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik en omgeving

Bent u op zoek naar een gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik en omgeving? Maar wel vrijblijvend?

Indien u een totaal vrijblijvend gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik en omgeving zoekt, bent u op bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerde advocaten in de omgeving die kwalitatief hoogstaand advies kunnen geven voor de juridische kwesties waar u vragen over heeft. Het is prettig voor u om te weten waar u aan toe bent, zonder echt al gelijk een advocaat te hoeven inschakelen en in de kosten te lopen.


Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Bel dan nú 0229-74 52 14 om gelijk een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nú een email via advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag direct via de telefoon of email stellen! Wij helpen u gelijk!


Of twijfelt u over juridische stappen?

Ook kan het natuurlijk zijn dat u twijfelt of u juridische stappen moet ondernemen, en ook daarvoor is ons gratis inloopspreekuur Medemblik en omgeving aan te raden. Het punt is namelijk dat wij echt een inschatting voor u proberen te maken of u echt een zaak heeft met uw juridische probleem, en of de mogelijke winsten (figuurlijk en letterlijk)  van van uw zaak aanspannen opwegen tegen de kosten en stress die het u waarschijnlijk of mogelijk kan kosten. Wij vinden het erg belangrijk om hier eerlijk over te zijn tegenover onze cliënten,  sinds zij toch op zoek zijn naar duidelijk. En mocht het dan voorkomen dat wij onzeker zijn over te uitkomsten, bijvoorbeeld omdat de zaak complex is en de uitspraak van een rechter dus moeilijker te voorspellen is, zullen wij ook dit u aan u melden. Het is uiteraard altijd volledig aan u om te kiezen of u dan verder juridische stappen wilt ondernemen of niet. Het voordeel is dan tenminste dat u weet waar u aan begint.

Informatie over het spreekuur en onze specialismen

Ons totaal gratis en vrijblijvend inloopspreekuur Medemblik en omgeving combineert de volgende inloopspreekuren met elkaar:

 • Gratis inloopspreekuur familierecht (echtscheiding, alimentatie, mogelijkheid mediation scheiding etc etc..)

 • Gratis inloopspreekuur erfrecht (afwerking erfenis, testament gerelateerd, kindsdeel (legitieme portie) of overige nalatenschap gerelateerde onderwerpen)

 • Gratis inloopspreekuur burenrecht (burenruzie over bijvoorbeeld de erfgrens, geluidsoverlast etc)

 • Gratis inloopspreekuur verborgen gebreken (alle verborgen gebreken aan huis of voertuig na aankoop)

 • Gratis inloopspreekuur onroerend goedrecht (bijvoorbeeld problemen met de Vve, huur, koop woning, verkoop woning / huis etc)

Twijfelt u of uw juridische probleem onder onze rechtsgebieden valt? Geen enkel probleem!

Indien u twijfelt of uw probleem eronder valt, kunt u ons altijd mailen naar advocaten@maasdamdeboer.nl of gewoon gelijk bellen via  0229-74 52 14 en kort het type  probleem uitleggen. Ook kunt ons dus gewoon bellen over uw probleem, want een eerste gesprek is bij ons kosteloos (30 min max) om uw zaak te bespreken, of dit nou gebeurt tijdens een inloopspreekuur of tijdens een telefoongesprek of zelfs een afspraak die met ons samen kunt inplannen. De eerste 30 minuten is gewoon altijd gratis, in welke vorm dan ook. Dit is ideaal omdat u op deze manier totaal kosteloos kunt inschatten of u wel of niet verdere juridische stappen wilt ondernemen

Altijd (figuurlijke) winst te behalen bij bespreking van uw juridische probleem op ons gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik en omgeving

gratis inloopspreekuur advocaat hoorn alkmaar purmerend heerhugowaard

Bij het gratis inloopspreekuur advocaat Medemblik en omgeving krijgt u tenminste duidelijkheid over uw juridische vragen. Kosteloos en totaal vrijblijvend

Het grote voordeel is dat door het bespreken van uw juridische probleem met onze experts in ieder geval duidelijkheid brengt. Of het nou blijkt dat u in een kansrijke of kansarme positie zit is altijd beter dan in een positie zit waar u geen idee heeft over uw positie. Vaak is zelfs het horen van slechts nieuws (bijvoorbeeld als uw mogelijke juridische stappen heeft weinig kans van slagen lijken te hebben) toch beter om te horen dan in het twijfelgebied te zitten, omdat u dan tenminste toch weet waar u aan toe bent. Alhoewel dit natuurlijk niet leuk is om te horen, stelt dit u wel weer eindelijk in staat het om aan het verwerkingsproces te beginnen dat en even niet meer met dit onderwerp bezig te zijn. Vaak zijn het toch onderwerpen waar mensen stress van krijgen.

Waarom nou juist kiezen voor ons kantoor voor (vrijblijvend) juridisch advies?

Een van de redenen waarom mensen voor ons kantoor kiezen is omdat omdat wij naast onze specialismen ook goed kunnen verplaatsen in onze cliënten. Wij zijn dan ook niet de typische afstandelijke en uiterst ‘zakelijke’ advocaat die over lijken gaat,  zoals die helaas vaak bekend staat. Uiteindelijk zijn ook wij ook gewoon mensen vinden het ook erg belangrijk zich echt op hun gemak voelen bij ons. Naast dat het prettig voelt om te praten met iemand waar u zich op uw gemak voelt, heeft dit uiteindelijk ook nog eens de beste uitwerking op uw juridische probleem. Immers is het namelijk niet meer dan logisch dat uw probleem het meest effectief op te lossen is, indien u ook zo goed mogelijk in uw vel zit tijdens ons gesprek of gesprekken. Het is dus niet alleen prettiger voor u, maar daarbij ook effectiever. Een win-win situatie dus


Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Bel dan nú 0229-74 52 14 om gelijk een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nú een email via advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag direct via de telefoon of email stellen! Wij helpen u gelijk!


Ons kantoor in het kort:

 Meest effectieve aanpak voor uw doel, zelfs als u zelf nog in de emotie zit. Wij helpen u te bereiken wat u werkelijk wilt

Krachtig in rechtszaal maar meelevend en menselijk richting u

 Goede communicatie met cliënt is voor ons belangrijk

✓ Totaal vrijblijvende eerste (gratis) gesprek en juridisch advies

 Kunnen geheel kosteloos bij u thuis komen

✓ Ons advocatenkantoor is goed bereikbaar & altijd gratis parkeren voor de deur


Onze specialisaties als advocaat:

 Raike de Boer is specialist als familierecht advocaat (echtscheiding etc), erfrecht advocaat en als mediator voor uw scheiding

 Ries Maasdam is specialist als advocaat vastgoed, advocaat onroerend goed, woning/huis, bouwrecht en advocaat erfrecht


Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Bel dan nú 0229-74 52 14 om gelijk een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nú een email via advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag direct via de telefoon of email stellen! Wij helpen u gelijk!


De gemeente Medemblik bestaat uit de volgende wijken/dorpen/gehuchten vanaf waar u kunt inschakelen voor gratis advies over uw juridische kwestie:

 • Abbekerk
 • Andijk
 • Benningbroek
 • Hauwert
 • Lambertschaag
 • Medemblik
 • Midwoud
 • Nibbixwoud
 • Onderdijk
 • Oostwoud
 • Opperdoes
 • Sijbekarspel
 • Twisk
 • Wadway
 • Wijzend
 • Wognum
 • Wervershoof
 • Zwaagdijk-Oost
 • Zwaagdijk-West

 

Advocaat Hoorn echtscheiding woning mediation , advocaat onroerend goed etc, scheiden, mediator