Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Gratis inloopspreekuur advocaat

advocaat hoorn - echtscheiding, mediation, erfenis, erfrect,erfenis, onroerend goed, woning, huis,vastgoed, burenruzie,alimentatie,verborgen gebreken,koggenland, medemblik.

Uw advocaat Ries Maasdam (links) en advocaat Raike de Boer (rechts) voor als u op zoekt bent naar een kwalitatief en totaal vrijblijvend en gratis inloopspreekuur advocaat 

Bent u op zoek naar een gratis inloopspreekuur advocaat? Maar wel vrijblijvend?

Indien u een totaal vrijblijvend gratis inloopspreekuur advocaat zoekt, bent u op bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerde advocaten die kwalitatief hoogstaand advies kunnen geven voor de juridische kwesties waar u vragen over heeft. Het is prettig voor u om te weten waar u aan toe bent, zonder echt al gelijk een advocaat te hoeven inschakelen en in de kosten te lopen.

Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Bel dan 0229-74 52 14 om een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nu een email naar advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uw vraag ook gewoon direct via de telefoon of email stellen.

Of twijfelt u over juridische stappen?

Ook kan het natuurlijk zijn dat u twijfelt of u juridische stappen moet ondernemen, en ook daarvoor is ons gratis inloopspreekuur erg aan te raden. Het punt is namelijk dat wij echt een inschatting voor u proberen te maken of u echt een zaak heeft met uw juridische probleem, en of de mogelijke winsten (figuurlijk en letterlijk)  van van uw zaak aanspannen opwegen tegen de kosten en stress die het u waarschijnlijk of mogelijk kan kosten. Wij vinden het erg belangrijk om hier eerlijk over te zijn tegenover onze cliënten,  sinds zij toch op zoek zijn naar duidelijk. En mocht het dan voorkomen dat wij onzeker zijn over te uitkomsten, bijvoorbeeld omdat de zaak complex is en de uitspraak van een rechter dus moeilijker te voorspellen is, zullen wij ook dit u aan u melden. Het is uiteraard altijd volledig aan u om te kiezen of u dan verder juridische stappen wilt ondernemen of niet. Het voordeel is dan tenminste dat u weet waar u aan begint.

Informatie over het spreekuur en onze specialismen

Ons totaal gratis en vrijblijvend inloopspreekuur combineert de volgende inloopspreekuren met elkaar:

  • Gratis inloopspreekuur familierecht advocaat (echtscheiding, alimentatie, mogelijkheid mediation scheiding etc etc..)

  • Gratis inloopspreekuur erfrecht advocaat (afwerking erfenis, testament gerelateerd, kindsdeel (legitieme portie) of overige nalatenschap gerelateerde onderwerpen)

  • Gratis inloopspreekuur burenrecht advocaat (burenruzie over bijvoorbeeld de erfgrens, geluidsoverlast etc)

  • Gratis inloopspreekuur verborgen gebreken advocaat (alle verborgen gebreken aan huis of voertuig na aankoop)

  • Gratis inloopspreekuur onroerend goedrecht advocaat (bijvoorbeeld problemen met de Vve, huur, koop woning, verkoop woning etc)

Twijfelt u of uw juridische probleem onder onze rechtsgebieden valt? Geen enkel probleem!

Indien u twijfelt of uw probleem eronder valt, kunt u ons altijd mailen naar advocaten@maasdamdeboer.nl of gewoon gelijk bellen via  0229-74 52 14 en kort het type probleem uitleggen. Ook kunt ons dus gewoon bellen over uw probleem, want een eerste gesprek is bij ons kosteloos (30 min max) om uw zaak te bespreken, of dit nou gebeurt tijdens een inloopspreekuur of tijdens een telefoongesprek of zelfs een afspraak die u met ons samen kunt inplannen. De eerste 30 minuten is gewoon altijd gratis, in welke vorm dan ook.

Altijd (figuurlijke) winst te behalen bij bespreking van uw juridische probleem op ons gratis inloopspreekuur advocaat

gratis inloopspreekuur advocaat hoorn alkmaar purmerend heerhugowaard

Bij het gratis inloopspreekuur advocaat Koggenland krijgt u tenminste duidelijkheid over uw juridische vragen. Kosteloos en totaal vrijblijvend

Het grote voordeel is dat door het bespreken van uw juridische probleem met onze experts in ieder geval duidelijkheid brengt. Of het nou blijkt dat u in een kansrijke of kansarme positie zit is altijd beter dan in een positie zit waar u geen idee heeft over uw positie. Vaak is zelfs het horen van slechts nieuws (bijvoorbeeld als uw mogelijke juridische stappen heeft weinig kans van slagen lijken te hebben) toch beter om te horen dan in het twijfelgebied te zitten, omdat u dan tenminste toch weet waar u aan toe bent. Alhoewel dit natuurlijk niet leuk is om te horen, stelt dit u wel weer eindelijk in staat het om aan het verwerkingsproces te beginnen dat en even niet meer met dit onderwerp bezig te zijn. Vaak zijn het toch onderwerpen waar mensen stress van krijgen.

Waarom nou juist kiezen voor ons kantoor voor (vrijblijvend) juridisch advies?

Een van de redenen waarom mensen voor ons kantoor kiezen is omdat omdat wij naast onze specialismen ook goed kunnen verplaatsen in onze cliënten. Wij zijn dan ook niet de typische afstandelijke en uiterst ‘zakelijke’ advocaat die over lijken gaat,  zoals die helaas vaak bekend staat. Uiteindelijk zijn ook wij ook gewoon mensen vinden het ook erg belangrijk zich echt op hun gemak voelen bij ons. Naast dat het prettig voelt om te praten met iemand waar u zich op uw gemak voelt, heeft dit uiteindelijk ook nog eens de beste uitwerking op uw juridische probleem. Immers is het namelijk niet meer dan logisch dat uw probleem het meest effectief op te lossen is, indien u ook zo goed mogelijk in uw vel zit tijdens ons gesprek of gesprekken. Het is dus niet alleen prettiger voor u, maar daarbij ook effectiever. Een win-win situatie dus

Dus kom op ons gratis spreekuur op dinsdag van 15:00-17:00 of bel nu met 0229-74 52 14 voor een vrijblijvend totaal gratis en vrijblijvend juridisch adviesgesprek of maak nu gelijk een afspraak in persoon, of stuur ons een email naar advocaten@maasdamdeboer.nl


Ons kantoor in het kort:

 Meest effectieve aanpak voor uw doel, zelfs als u zelf nog in de emotie zit. Wij helpen u te bereiken wat u werkelijk wilt

Krachtig in rechtszaal maar meelevend en menselijk richting u

✓ Goede communicatie met cliënt

✓ Totaal vrijblijvende eerste (gratis) gesprek en advies

 Kunnen geheel kosteloos bij u thuis komen

 Ons advocatenkantoor is goed bereikbaar & altijd gratis parkeren voor de deur


Onze specialisaties als advocaat:

 Raike de Boer is specialist als familierecht advocaat (echtscheiding etc), erfrecht advocaat en als mediator voor uw scheiding

 Ries Maasdam is specialist als advocaat vastgoed, advocaat onroerend goed, woning/huis, bouwrecht en advocaat erfrecht


Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op elk moment dat u uitkomt? Bel dan nú 0229-74 52 14 om gelijk een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nú een email via advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag direct via de telefoon of email stellen! Wij helpen u gelijk!


Werkgebied 

Voor onze diensten kunt u ons inschakelen, maar zeker niet gelimiteerd aan, als uw:


Dus heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op elk moment dat u uitkomt? Bel dan nú 0229-74 52 14 om gelijk een afspraak te maken  op een moment dat u schikt, of stuur ons nú een email via advocaten@maasdamdeboer.nl. U kunt uiteraard ook uw vraag direct via de telefoon of email stellen! Wij helpen u gelijk!


Advocaat Hoorn echtscheiding woning mediation , advocaat onroerend goed etc, scheiden, mediator