Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Echtscheiding Avenhorn, De Goorn, Oudendijk en Grosthuizen (e.o). Uw echtscheidingsadvocaat of mediator bij uw mediation (bij het scheiden)

Zoekt u de beste advocaat echtscheiding omgeving Avenhorn, De Goorn, Oudendijk of Grosthuizen? Of zoekt u de beste mediator voor uw mediation (voor het scheiden)?

Indien u dit zoekt en woont in Avenhorn-De-Goorn, Oudendijk Grosthuizen, dan bent u aan het goede adres. Of u nou zoekt naar een mediator voor uw mediation of een gewone echtscheidingsadvocaat voor uw reguliere type scheiding, u bent in ieder geval aan het goede adres. Advocaat Raike de Boer is namelijk de expert op het gebied van scheiding in de omgeving en heeft een kantoor in Berkhout, dicht bij u in de buurt. Extra prettig voor het scheiden natuurlijk omdat u niet ver hoeft te reizen. U kunt bovendien lekker voor de deur gratis parkeren. Ook altijd extra makkelijk. Daar kan zij optreden als uw advocaat of als uw mediator,

Geheel vrijblijvend eerste gesprek

In het eerste totaal vrijblijvende gesprek van maximaal 30  minuten via de telefoon, via de email of  in persoon kunt u uw probleem voorleggen aan Raike . Zij zal dan haar specialistische visie uitspreken over uw probleem en u een eerste advies meegeven en kort uw juridische (on)mogelijkheden in uw situatie met u bespreken. Hierdoor wordt het veel makkelijker om te besluiten wat de beste aanpak is in uw situatie. Bijvoorbeeld of een mediation beter is in uw situatie of juist niet. Door dit inzicht krijgt u meer grip op de situatie en de mogelijkheden en onmogelijkheden. Dit alleen al geeft vaak meer rust. Niks is immers zo vervelend als het onbekende en het niet-weten.

advocaat hoorn echtscheiding - familierecht, mediator, mediation, erfenis, erfrecht

Komt u uit omgeving Avenhorn, De Goorn, Oudendijk of Grosthuizen? Expert Raike de Boer helpt u met uw probleem

Waarom kiezen voor Raike als uw advocaat?

✓ Uw belangen voorop

Raike stelt uw belangen altijd voorop. Het komt namelijk nog weleens voor dat advocaten de situatie alleen maar ingewikkelder maken of langdradiger maken, omdat dit voor hen brood op de plank brengt. Of ze gooien er met de pet naar en roepen maar wat in de rechtszaal. Het gaat dan niet meer echt om uw belangen, maar om de belangen van de advocaat. Raike daarentegen is echter een integere vrouw die uw belangen op de eerste plek zet, en dus ook de meest effectieve oplossing zoekt voor u. Het liefst werkt ze snel richting een oplossing.

Echter, indien uw ex-partner en/of de advocaat van uw ex-partner daar niet aan meewerken, zal Raike krachtig opkomen voor uw belangen via de rechter, mocht het zo ver komen. Ook als u zich zelf niet in staat voelt om dit zelf te doen omdat u bijvoorbeeld het idee heeft dat uw ex sterker is dan u. Raike staat sterk in haar schoenen en laat niet over zich heen lopen. Ook in deze situatie zal zij, samen met u, kijken naar het meest strategische plan van aanpak om uw doelen te bereiken. Elke situatie heeft immers een andere ideale aanvliegroute.

 Emoties & doelen

Raike vind ’t zeker belangrijk om emoties te erkennen en te zorgen dat u deze kunt verwerken. Ook dit is een onderdeel bij het type zaken van familierecht en erfrecht. Het zijn toch vaak gevoelige kwesties die spelen. Echter wil zeer ook zeker naar te kijken wat u nou eigenlijk echt wilt op de lange termijn. Waar wilt u zijn over een jaar en verder? Is het dus nu bijvoorbeeld verstandig om ruzie te blijven maken met uw ex als er kinderen in het spel zijn? Immers, zal uw man de kinderen nog zien en u zou toch niet willen dat uw kinderen tussen een ruzie tussen u en uw ex zouden staan? Uw belangen op de lange termijn zijn dus misschien nog wel belangrijker dan die van nu, ook al lijkt dat op dat moment misschien niet zo. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u later spijt heeft van uw keuzes in de (vecht)scheiding omdat u zich teveel heeft laten meeslepen door emoties van dat moment. Raike zal u ermee helpen de goede keuzes te maken op zowel de lange- als korte termijn

✓ Inzicht, ervaring & eerlijke adviezen

Als expert op het gebied van echtscheidingen en erfrecht heeft Raike talloze zaken meegemaakt en kan vaak een goede inschatting maken wat de meest effectieve strategie is voor u om uit te komen waar u uit wilt komen. Echter is het wel zo dat de wet nu eenmaal geen perfect systeem is. Het zijn immers enkel door de mens afgesproken regels die de bedoeling hebben de wereld rechtvaardiger te maken. Of dit in de praktijk ook altijd echt werkt, is een tweede. Dit kan erg per situatie verschillen. Het kan dus ook betekenen dat u, alhoewel de waarheid eigenlijk totaal aan uw kant staat, niet beschikt over genoeg voor de rechter toetsbare feiten om te kunnen ‘winnen’ in de rechtbank. Ook in die gevallen zal Raike u eerlijk adviseren over uw kansen, en samen met u kijken of de mogelijkheid om uw doel te behalen wel reëel genoeg is in verhouding met de stress, strijd en geld die het u gaat kosten.  Is dit het echt waard? Uiteindelijk beslist u natuurlijk altijd zelf of u die strijd wilt aangaan. Echter is het positieve dan wel dat u tenminste wel weet waar u aan begint.

Dus in het kort

✓ Expertise als advocaat familierecht & erfrecht

✓ Naast empathisch vermogen ook krachtig opkomen voor uw belangen

 De meest effectieve aanpak voor uw uiteindelijke doel, zelfs als u zelf nog in de emotie zit

Krachtig in rechtszaal maar menselijk richting u

Als echtscheidingsspecialist kennis over de gevolgen van een echtscheiding op zowel relationeel, financieel als emotioneel vlak

Eerlijk over uw kansen, ook als ze klein zijn

 Goede communicatie met cliënt

 Totaal vrijblijvend eerste (gratis) gesprek en advies

✓ Kan gratis bij u thuis komen

 Goed bereikbaar & altijd gratis parkeren voor de deur

 

Dus bel ons nu op 0229-74 52 14 voor een vrijblijvend gratis juridisch adviesgesprek, maak een afspraak in persoon, of stuur ons een email naar advocaten@maasdamdeboer.nl

 

U bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat u zocht naar een :

  • Advocaat Avenhorn voor uw scheiding of mediation (u wilt scheiden of zit in een scheiding)
  • Advocaat De Goorn voor uw scheiding of mediation (u wilt scheiden of zit in een scheiding)
  • Advocaat Oudendijk voor uw scheiding of mediation (u wilt scheiden of zit in een scheiding)
  • Advocaat Grosthuizen voor uw scheiding of mediation (u wilt scheiden of zit in een scheiding)