Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Pro deo advocaat Hoorn

advocaat-hoorn-mediator-echtscheiding-erfenis-erfrecht-alimentatie-woning-scheiding-onroerend-goed-1

Zoekt u een goede specialist die Pro-deo doet? Advocaat Raike en Ries helpen u met expertise met uw probleem !

Pro deo advocaat Hoorn is wat u zoekt?

Als u een erg goede pro deo advocaat Hoorn zoekt, bent u hier aan het goede adres! Wij, Maasdam & de Boer advocaten zijn dé specialisten in de omgeving, en nemen ook zaken aan die in de volksmond pro deo worden genoemd. De correcte term is eigenlijk  ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand hangt af van uw inkomen/vermogen.

Alhoewel wij de meeste type zaken wel op “pro-deo” basis doen, zijn er enkele uitzonderingen die wij enkel betalend doen.

Deze uitzonderingen waarop wij niet zullen optreden als pro deo advocaat Hoorn zijn :

  • Echtscheidingen die geen mediation zijn (mediation echtscheidingen dus wel)
  • Zaken die gaan over omgang met kinderen

Een pro deo advocaat Hoorn is meestal heel goedkoop

Indien u besluit een pro deo advocaat Hoorn in te schakelen, zal het variëren hoeveel u dit gaat kosten. Er wordt een berekening gedaan aan de hand van uw inkomen en vermogen. Zo komt men tot een bedrag wat het kost om gefinancierde rechtsbijstand te krijgen. Een deel van de kosten van de advocaat worden betaald door de overheid en een deel door u. Het gaat hierbij om een vast bedrag en geen uurtarief . U weet dus van tevoren hoeveel geld u kwijt zult zijn,. Dit is natuurlijk erg prettig . Zo zullen er nooit onverwachte kosten bij zullen komen indien het allemaal langer duurt of de zaak later moeilijker zal zijn dan hij oorspronkelijk was ingeschat.

Is advocatenkantoor Maadam & de Boer een goede optie als pro deo advocaat Hoorn voor u?

Neem zo snel mogelijk contact met u op indien u op zoekt bent naar advocaten die zowel de kracht, kennis en expertise hebben, maar niet de vaak bijbehorende afstandelijkheid waar de advocatuur om bekend staat. Wij staan bekend als menselijke advocaten waar u zich op uw gemak bij zult voelen.

De koffie staat al klaar!

Bel nu op telefoon: 0229 74 52 14

of e-mail via : advocaten@maasdamdeboer.nl

 

 

 

.