Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat verborgen gebreken bij asbest, houtrot, boktor, houtworm, een kapotte cv-ketel en andere gebreken

 Bent u op zoek naar een expert als verborgen gebreken advocaat bij problemen met asbest, houtworm, boktor, houtrot en dergelijke?

advocaat verborgen gebreken astbest boktor cv-ketel houtrot houtworm amsterdam, hoorn, alkmaar, purmerend, heerhugowaard

Als u op zoek bent naar een advocaat verborgen gebreken die een échte expert op het gebied van verborgen gebreken, bent u bij specialist Ries Maasdam zéker aan het goede adres. Met zijn hoogwaardige kennis op dit gebied kan hij u optimaal helpen in uw situatie, of u nou de koper of de verkoper bent van het huis met gebreken. Veel voorkomende gebreken zoals asbest, houtrot, boktor, houtworm, een verzakte vloer, een kapotte cv-ketel zijn slechts enkele voorbeelden van de vele type gebreken waar hij u bij kan helpen.

 Vaak een grote schok

Het aantreffen van verborgen gebreken kan voor veel mensen als een grote schok voelen, omdat ze natuurlijk veel geld hebben betaald voor nieuwe woning en door deze verborgen gebreken het gevoel kunnen hebben een kat in de zak gekocht te hebben. Omdat het nemen van juridische actie bij zulke verborgen gebreken vaak zo’n lastige zaak is, is het zeker aan te raden om een advocaat in de hand te nemen die écht verstand van zaken heeft. Advocaat Ries Maasdam heeft een onroerend goed specialisatieopleiding gedaan én heeft zich gespecialiseerd in verborgen gebreken bij koopwoningen.

 Krachtig maar toegankelijk

Naast zijn specialistische kennis én krachtige optreden in de rechtszaal is advocaat Ries Maasdam voor zijn cliënten een toegankelijke man waar u zich snel op uw gemak bij zult voelen. Hij vind het ook belangrijk om toegankelijk te zijn omdat dit de communicatie tussen cliënt en advocaat verbetert, en daardoor tevens ook het proces weer bevordert.


Dus zoekt u een goede en gespecialiseerde advocaat verborgen gebreken? Bel expert  Ries Maasdam dan nú op 0229-74 52 14 of stuur hem nú een mail naar Ries@maasdamdeboer.nl U krijgt gelijk vrijblijvend advies! Het eerste half uur totaal gratis!


Advocaat verborgen gebreken asbest, houtrot,verzakte vloer,cv-ketel, amsterdam, hoorn, alkmaar Cliënten uit heel Nederland & thuisbezoek bij verborgen gebreken problematiek

Doordat de cliënten van advocaat Ries Maasdam uit heel Nederland komen voor zijn deskundigheid, hebben wij bij Maasdam & De Boer besloten om kosteloos thuisbezoek mogelijk te maken. Alhoewel tegenwoordig de overgrote meerderheid van communicatie tussen cliënten en advocaten via email of telefoon gaat, geeft dit ook weer extra mogelijkheden voor sommige cliënten die verder weg wonen.

 Eerste totaal vrijblijvende kennismakingsgesprek (eerste 30 min gratis) 

Om uw probleem vrijblijvend te kunnen voorleggen aan specialistisch advocaat Ries Maasdam, heeft u de mogelijkheid om een kosteloos 30 minuten met hem te bellen, emailen of om een afspraak in persoon te maken. Hij kan dan zijn eerste advies geven over uw kwestie. En juist doordat dit gesprek zo totaal vrijblijvend is, zit u daarna ook nergens aan vast. Niks te verliezen dus!

 Tip van de verbogen gebreken specialist aan de kopers: Zorg dat je er bij verborgen gebreken op tijd bij bent!”

Bij het aantreffen van verborgen gebreken is het belangrijk om snel juridische actie te ondernemen met een specialistische advocaat, aangezien er een limiet zit op de tijd dat u nog aanspraak kunt maken op een vergoeding van de schade door de verkopende partij.

 Veel voorkomende type verborgen gebreken – uw verbogen gebreken advocaat helpt!

 Verborgen gebreken advocaat bij Asbest

Het kan een grote schok zijn indien u erachter komt dat er asbest blijkt te zitten in uw woning. Het verwijderen van asbest is immers een dure gelegenheid dat door een gespecialiseerd bedrijf gedaan moet worden. Asbest wordt vooral aangetroffen in oudere woningen, aangezien het gebruik van asbest sinds 1993 verboden is bij de wet. Dit is een van de meest voorkomende verborgen gebreken bij huizen.

Asbest komt veel voor op de volgende locaties:

 • golfplaten (golfplaat op dak van schuur of een aanbouw)
 • afvoerbuizen
 • schoorsteen
 • plafondplaten (plafond)
 • vensterbank (vensterbanken)
 • vloerzeil (vloer)
 • kit van kozijnen
 • dak
 • (asbest) cement
 • isolatie (isolatiematerialen)
 • etc.

 Verborgen gebreken advocaat bij een verzakte vloer (verzakking)

Ook komen verzakte vloeren helaas vrij vaak voor bij de verkoop en koop van een woning. Een funderingsprobleem kan voor vele problemen zorgen. Naast dat dit gewoon erg onhandig is voor de bewoners, heeft het regelmatig ook een negatieve invloed op leidingen die onder de vloer zitten. Immers, heeft een verschuiving van de vloer ook een drukkende werking en dus verhoogde kans op slijtage en lekkage van de leidingen.

 • veroorzaakt mogelijk klemmende deuren en ramen
 • bij verzakking verhoogde kans op scheuren in muren en vloer

 Verborgen gebreken advocaat bij een kapotte CV-ketel

Een ander veelvoorkomend probleem die een verborgen gebreken advocaat vaak is tegenkomt is slijtage van de CV-ketel. Naarmate deze ouder wordt gaat de werking helaas ook achteruit. Hierdoor wordt de energierekening natuurlijk weer hoger, wat op zijn beurt weer extra jaarlijkse kosten met zich meebrengt.

 • hogere energierekening door verminderde werking
 • CV-ketel heeft maar beperkte levensduur (meestal 13-15 jaar)

 Verborgen gebreken advocaat bij lekkende leidingen of verstopping

Doordat leidingen ouder zijn is de kans dat er verstopping of lekkage ontstaat groter. Lekkende leidingen kunnen het gevolg hebben dat er waterschade ontstaat aan in andere locaties in huis, zoals bijvoorbeeld houtrot. Ook hierbij kan uw verborgen gebreken advocaat goed helpen!

 Een rechtsbijstandsverzekering voor advocaat verborgen gebreken

Indien u een Rechtsbijstandsverzekering heeft, is er een grote kans dat u de kosten voor een verborgen gebreken advocaat geheel vergoed krijgt. Het is immers helaas wel vaak zo dat rechtsbijstandverzekeringen het probleem liever eerst zelf proberen op te lossen alvorens een (duurdere) expert te moeten vergoeden.

 Ries Maasdam is beschikbaar als:

 • verborgen gebreken advocaat kort geding

 • verborgen gebreken advocaat procedure (bodemprocedure)

 • verborgen gebreken advocaat hoger beroep

 Voor onze diensten kunt u ons inschakelen, maar zeker niet gelimiteerd aan, als uw:


Dus zoekt u een goede en gespecialiseerde advocaat verborgen gebreken? Bel expert Ries Maasdam dan nú op 0229-74 52 14 of stuur hem nú een mail naar Ries@maasdamdeboer.nl U krijgt gelijk vrijblijvend advies van een expert! Het eerste half uur totaal gratis! Zorg dat u niet te laat bent.


Advocaat Hoorn - onroerend goed, verborgen gebreken, gespecialiseerd in bouwrecht,woning,huis,.jpg

Uw Verborgen gebreken expert

Advocaat Ries Maasdam

 Bel nu0229-74 52 14

ries@maasdamdeboer.nl