Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Hoorn

Advocaat Hoorn gezocht die verstand van zaken heeft?

, advocaat, hoorn, mediation, echtscheiding, erfrecht, erfenis, woning, huis, scheiden, scheiding

Advocaat Hoorn Ries Maasdam (gespecialiseerd in vastgoedrecht, erfrecht en burenrecht) & advocaat Hoorn Raike de Boer (gespecialiseerd in familierecht & erfrecht)

Zoekt u een advocaat Hoorn en omgevingen omgeving die echt weet wat hij/zij doet? Dan bent u aan het goede adres, want wij zijn beiden een echte gespecialiseerde advocaat en opereren in Berkhout, 3 minuten buiten Hoorn . Te ver weg? Geen probleem, wij komen gewoon gratis naar u toe! Maasdam & De Boer Advocaten – Mediators is een advocatenkantoor waar met expertise gekeken wordt naar uw probleem. Naast onze expertise hebben wij een nuchtere aanpak, inlevingsvermogen en doelgerichtheid. Wij zullen krachtig voor u opkomen in de rechtbank mocht dit nodig zijn, maar tegelijkertijd zijn we naar onze cliënten erg klantvriendelijk en betrokken. Een advocatenkantoor dat zich op dit gebied ook onderscheidt door haar persoonlijke, integere en vriendelijke en dus menselijke aanpak naar onze cliënten. Precies waar het in de advocatuur nog wel eens aan kan ontbreken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de cliënt zich namelijk echt gehoord voelt. Pas dit profiel bij u? Dan bent u bij Maasdam & De Boer Advocaten – Mediators aan het juiste adres.

Dus bel ons nu op 0229-74 52 14 voor een vrijblijvend gratis juridisch adviesgesprek, maak een afspraak in persoon, of stuur ons een email naar advocaten@maasdamdeboer.nl

Een geheel vrijblijvend eerste gesprek met uw advocaat in Hoorn

In het eerste vrijblijvende gesprek van maximaal 30 minuten via de telefoon, via de email of  in persoon kunt u uw probleem voorleggen aan ons. Wij zullen dan onze visie uitspreken over uw probleem en u een eerste advies meegeven en kort uw juridische (on)mogelijkheden in uw situatie kosteloos met u bespreken. Hierdoor wordt het veel makkelijker om te besluiten wat de beste aanpak is in uw situatie. We bespreken dan wat probleem is en wat de mogelijkheden zijn om uit te komen waar u wilt uitkomen. Door dit inzicht krijgt u meer grip op de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw desbetreffende situatie. Alleen dit al geeft vaak meer rust voor mensen. Niks is immers zo vervelend als het onbekende en het niet-weten. Dan kunt u aan het probleem blijven denken, actief of in uw achterhoofd, maar dat is natuurlijk zonde. Het is uiteindelijk altijd prettiger om te weten waar u aan toe bent.

Tevens kunt u bij het eerste gesprek aftasten of wij de aangewezen persoon voor u zijn om u te helpen bij uw kwestie. Bij het inschakelen van een advocaat is het immers ook erg belangrijk dat u zich goed voelt bij de advocaat die u inschakelt. Maar aangezien wij beide een toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid hebben, is de kans groot dat u zich bij ons op uw gemak zult voelen. De koffie staat al klaar voor u!

Zijn wij ook Pro-Deo Advocaat Hoorn en omgeving?

Zijn wij ook Pro-Deo Advocaat Hoorn en omgeving? Naast betaalde zaken nemen wij, Maasdam & De Boer advocaten – mediators ook regelmatig zaken aan die vallen onder gefinancierde rechtsbijstand, in de volksmond pro-deo genoemd. Het is afhankelijk van uw inkomen of u recht heeft op deze gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit betekent dat de overheid een groot gedeelte van uw kosten betaalt en u slechts een klein vast bedrag – de eigen bijdrage geheten. Alhoewel de huidige correcte benaming ‘gefinancierde rechtsbijstand’ is, staan advocaten die dit soort zaken aannemen bij echtscheidingen onder verschillende namen bekend. Al deze termen betekenen echter precies hetzelfde:

  • pro-deo advocaat Hoorn Verkozen tot High Trust kantoor
  • advocaat gesubsidieerde rechtsbijstand
  • toevoeging advocaat Hoorn
  • gefinancierde rechtshulp advocaat Hoorn
  • advocaat van onvermogen Hoorn

Wij zijn door de Raad van Rechtsbijstand verkozen tot High Trust kantoor!

Liever ongedwongen thuis ?

Naast een bezoek aan ons adres voor bijvoorbeeld een overleg of een mediation kunnen wij in de meeste gevallen ook geheel kosteloos bij u thuis afspreken indien u dit als prettiger ervaart. Het maakt niet uit of dat nou om praktische (bijvoorbeeld afstand) of gevoelsmatige redenen is. Doordat de periode rondom de echtscheiding vaak al zwaar genoeg is, kan het helpen om uw situatie in uw eigen vertrouwde omgeving te bespreken met ons. Dit kan vaak toch helpen om de meestal negatieve lading iets lichter te maken. En dat is precies wat wij ook willen bereiken voor onze cliënten; een moeilijke tijd zo prettig mogelijk laten verlopen.

Dus bel ons nu op 0229-74 52 14 voor een vrijblijvend gratis juridisch adviesgesprek of maak een afspraak in persoon, of stuur ons een email naar advocaten@maasdamdeboer.nl

advocaat hoorn

Advocaat Hoorn