Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Echtscheiding

advocaat hoorn echtscheiding - familierecht, mediator, mediation, erfenis, erfrecht, alimentatie, pro deo

Een goede advocaat echtscheiding nodig ? Scheidingsexpert Raike de Boer helpt u graag met uw situatie!

Is een advocaat echtscheiding met veel expertise en groot empathisch vermogen iemand die u zoekt?

Als u een echte expert als advocaat op het gebied van echtscheiding zoekt, bent u hier aan het goede adres.  Advocaat mr. Raike de Boer is dè specialist in de omgeving als het gaat om het goed, professioneel en optimaal afwikkelen van uw scheiding. Zij combineert een krachtige aanpak met een sterk sociale en menselijke werkwijze waardoor u zich begrepen zult voelen in uw situatie, maar u tegelijkertijd kan rekenen op up-to-date expertise om uw scheiding zo goed en tevens zo prettig als mogelijk af te wikkelen.

Naast haar specialistische kennis als ’t gaat om echtscheidingen, is Raike de Boer ook een empathische vrouw die makkelijk begrip kan opbrengen voor situaties waarin mensen kunnen zitten. Vooral in zo’n periode waarin alles ook emotioneel heftig kan zijn, kan het prettig zijn om een persoon te hebben waarbij je ook even je verhaal kwijt kunt, of kunt praten over je probleem.

U kunt haar inschakelen voor zowel:

  • Scheiden door middel van mediation
  • Scheiden door middel van een proces

Vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake

Via een totaal vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake kunt u samen met haar kijken wat in uw situatie de beste manier van scheiden is (wel of niet mediation). Zij bespreekt samen u uw situatie, en aan de hand daarvan kan ze (eventueel) een inschatting maken over wat bijvoorbeeld de beste scheidingsvorm voor u is (mediation of echtscheiding via process). Door haar ruime ervaring en specialisme is ze meestal snel is staat in te schatten wat in uw situatie het beste voor u zal uitpakken. Ook worden uw doelen besproken bij de echtscheiding. Ze bespreekt met u niet enkel het doel dat u nu voor ogen hebt, maar probeert zich zoveel samen met u te richten op uw doelen in de toekomst. U kunt bijvoorbeeld immers wel nu wel vol haat van elkaar scheiden, maar de vraag is of u dan in de toekomst als u met wat meer rust terugkijkt naar deze periode nog steeds tevreden bent met wat u bereikt hebt met deze scheiding. Immers, vooral in het geval er kinderen in het spel zijn, kan het bijvoorbeeld strategisch slim zijn om omwille van de kinderen de verstandshouding tussen jullie, de ex-parnters, nog op een acceptabel niveau te houden. Immers staan kinderen er vaak uiteindelijk tussenin als hun ouders na ruzie niks dan slechts over elkaar hebben te zeggen.

Naast het advies dat raike zal geven over jullie zaak, kunt u tevens kijken hoe het gesprek voor u aanvoelt. dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Vooral in het geval van zo’n persoonlijke kwestie als een echtscheiding is een advocaat iemand waarmee je veel contact hebt . Het is dus belangrijk dat je jezelf begrepen voelt en er simpelweg een klik is. Advocaten kunnen er om bekend staan vrij zakelijk met uw situatie om te gaan, maar daarbij is advocaat Raike zeker een uitzondering. Het beste om hierachter te komen is om gewoon een totaal vrijblijvend telefoongesprek met haar aan te gaan en kijken hoe dat voor u voelt. Voelt u zich begrepen? Merkt u dat er een klik is?

Dus zoekt u een bekwame advocaat echtscheiding?  Bel Raike dan nu op 0229-74 52 14 of stuur haar nu een email naar raike@maasdamdeboer.nl. U krijgt totaal vrijblijvend en gratis advies! U zit dus nergens aan vast!

 

Een goede advocaat echtscheiding nodig?

Het gratis scheidingsstappenplan van Raike de Boer, Advocaat Echtscheiding 

Doordat veel mensen voor het eerst scheiden, is het niet altijd duidelijk hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Daarom heeft advocaat Raike de Boer voor u het gratis scheidingsstappenplan ontworpen. Dit is een overzichtelijke lijst met alle stappen die gezet moeten worden zodat uw scheiding kan worden afgerond. Dit scheidingsstappenplan zult u bij het eerste vrijblijvende gesprek van haar krijgen. Hierdoor zult u voelen dat u meer zicht hebt op wat nou precies de stappen zijn die gezet moeten worden om tot afwikkeling van uw scheiding te komen. Dat wordt meestal als erg prettig ervaren.

U kunt advocaat Raike de Boer bereiken op raike@maasdamdeboer.nl of bellen op 0229-74 52 14

U kunt haar inhuren – maar zeker niet gelimiteerd aan – in de volgende gemeentes als uw: