Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen

advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen- Hoorn, Amsterdam, Alkmaar, Schagen,

Uw advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen – Raike de boer – helpt u graag met uw scheiding!

Bent u op zoek naar een écht goede advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen mét empathie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en werkelijk strategisch inzicht hebbende advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen? Indien dit het geval is, bent u bij advocaat Raike de Boer zeker aan het goede adres. Advocaat Raike de Boer is namelijk dé expert in de omgeving als het gaat om echtscheidingen.

Door haar hoogstaande kennis van het scheidingstraject in combinatie met haar zeer scherpe mensenkennis en inzet, is zij zéker in staat om u naar alle tevredenheid te helpen met uw scheiding. Naast haar expertise op theoretisch vlak als het aankomt op echtscheidingen, heeft zij ook hoge verwachtingen van zichzelf als het gaat om klanttevredenheid, communicatie en menselijkheid.

Advocaat heeft dan ook véél cliënten gehad die eerst bij andere advocaten waren geweest, maar niet tevreden waren over diens aanpak, gebrek aan initiatief, juridische strategie  of een tal van andere redenen. Echter heeft advocaat Raike hen allen met tevredenheid zien vertrekken nadat zij haar als hun scheidingsadvocaat hadden verkozen..

U staat echt op 1 – niet uw advocaat

Toen Raike samen met haar collega hun advocatenkantoor gingen opzetten, waren ze beide van mening dat het echt anders zou moeten dan bij de andere advocatenkantoren als het ging om betrokkenheid van de advocaat. Het punt is namelijk dat men in de advocatuur helaas vaak erg veel cliënten heeft. Op zich is dit op zichelf geen probleem, maar vaak behandelt men deze zaken teveel als nummers. Het is natuurlijk logisch dat cliëntem zich natuurlijk niet echt begrepen voelen indien ze behandelt worden als slechts een nummert. Vooral in zaken waar het om persoonlijke onderwerpen gaat zoals bij echtscheidingen, is dit natuurlijk totaal logisch! Bij hun eigen advocatenkantoor moest het dus een stuk mer betrokken! Deze instelling hebben zij en haar collega ook altijd gehouden en is de reden waarom zij nog steeds veel klanten krijgen doorverwezen van tevreden ex-cliënten uit het hele land.

Uw advocaat moet uw situatie makkelijker maken  – zeker niet moeilijker!

Helaas komt het nog vaak voor advocaten de problematiek tussen hun cliënt en de wederpartij alleen maar zinloos gecompliceerder maken dan hij is, in plaats van kleiner. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat deze advocaat gewoon niet strategisch en juridisch slim genoeg handelt om hun cliënt zo effectief mogelijk te helpen. Echter kan het ook zijn dat de advocaat misschien niet genoeg denkt aan diens cliënt, maar vooral zichzelf werkgelegenheid verschaft door alles juist ingewikkelder te maken dan het al is. Immers is een snelle afwikkeling voor de advocaat geen bron van inkomsten meer! Beide oorzaken zijn natuurlijk niet in het belang van diens cliënt, en zéker niet de type praktijken waar Raike zich goed bij zou voelen. Uw welzijn komt immers op 1!

Is een goede én snelle afhandeling altijd mogelijk? Uw advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen legt uit

Helaas zijn er natuurlijk ook factoren die Raike, advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen, helaas niet altijd in de hand heeft bij de afwikkeling van uw echtscheiding. Als u er naar bijvoorbeeld naar streeft om uw scheiding zo snel én goed mogelijk af te handelen, hangt de mogelijkheid hiertoe natuurlijk helaas natuurlijk ook ook in een bepaalde mate af van de medewerking van de tegenpartij. Indien uw partner of diens advocaat echt niet op zoek zijn naar een goede afwikkeling waar beide partijen blij mee zijn en juist wél de boel ingewikkelder maken dan is is, kan dit natuurlijk de boel zinloos vertragen. Ook dan probeert Raike juist toch te kijken of er nog mogelijkheden zijn voor overleg, zonder maar voor het gemak een rechtszaak te beginnen. Echter, indien er echt niet met uw ex-partner te praten valt, heeft u hier helaas toch niet altijd een keus in.  Echter, indien het uiteindelijk toch neerkomt op een rechtszaak, zal Raike krachtig én sherp voor u optreden in de rechtszaal en zich zéker niet het vlees van haar (of eigenlijk uw) brood laten eten.

Een gratis intakegesprek met Raike? – Het beste voor de cliënt!

Alhoewel u hier natuurlijk een beeld krijgt van Raike en haar manier van handelen in en buiten de rechtszaal, kunt natuurlijk over de telefoon of in persoon een nóg beter beeld krijgen van Raike als uw mogelijke advocaat. Immers is het kiezen van  een advocaat heel persoonlijk. Het is dan ook belangrijk een klik te hebben met uw advocaat. Deze zal immers straks uw belangen behartigen!

U heeft daarom de mogelijkheid om totaal vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek (of adviesgesprek) met Raike te hebben. U kunt simpelweg gewoon bellen of mailen voor een afspraak in persoon, of natuurlijk het probleem kosteloos telefonisch aan haar voorleggen. Mensen voelen zich vaak al snel begrepen door haar persoonlijke en betrokken manier van praten. Ook komt u dan eindelijk uit dat gevoel dat u niet weet waar u aan toe bent. Het gevoel een keuze gemaakt te hebben voor een advocaat waar u zich werkelijk goed bij voelt, zal waarschijnlijk echt een last van uw schouders doen vallen!