Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Echtscheiding Heerhugowaard

Een advocaat echtscheiding Heerhugowaard e.o is wat u zoekt?

advocaat hoorn echtscheiding - familierecht, mediator, mediation, erfenis, erfrecht, alimentatie, pro deo

Advocaat Echtscheiding Koggenland Raike de Boer. Uw expert in deze vaak moeilijke tijden.

Als u een advocaat echtscheiding Heerhugowaard e.o zoekt, bent u hier aan het goede adres.  Advocaat mr. Raike de Boer is dè specialist in de omgeving als het gaat om het goed, professioneel en optimaal afwikkelen van uw scheiding. Zij combineert een krachtige aanpak met een sterk sociale en menselijke werkwijze waardoor u zich begrepen zult voelen in uw situatie, maar u tegelijkertijd kan rekenen op up-to-date expertise om uw scheiding zo goed en tevens zo prettig als mogelijk af te wikkelen. Zij is al meer dan 15 jaar advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen.

U kunt haar inschakelen voor zowel:

  • Scheiden door middel van mediation
  • Scheiden door middel van een proces via de rechtbank

Vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake

Via een totaal vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake kunt u samen met haar kijken wat in uw situatie de beste manier van scheiden is (wel of niet mediation). Tevens kunt u kijken hoe het gesprek voor u aanvoelt. Immers is dat ook erg belangrijk. Vooral in het geval van zo’n persoonlijke kwestie als een echtscheiding is een advocaat iemand waarmee je veel contact hebt . Het is dus belangrijk dat je jezelf begrepen voelt en er simpelweg een klik is. Advocaten kunnen er om bekend staan vrij zakelijk met uw situatie om te gaan, maar daarbij is advocaat Raike zeker een uitzondering.

Een goede advocaat echtscheiding nodig?

Een goede advocaat echtscheiding Heerhugowaard nodig ? Dan bent u bij  Raike de Boer zeker aan het goede adres

Het gratis scheidingsstappenplan van Raike de Boer, Advocaat Echtscheiding Heerhugowaard e.o.

Doordat veel mensen voor het eerst scheiden, is het niet altijd duidelijk hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Daarom heeft advocaat Raike de Boer voor u het gratis scheidingsstappenplan ontworpen. Dit is een overzichtelijke lijst met alle stappen die gezet moeten worden zodat uw scheiding kan worden afgerond. Dit scheidingsstappenplan zult u bij het eerste vrijblijvende gesprek van haar krijgen. Hierdoor zult u voelen dat u meer zicht hebt op wat nou precies de stappen zijn die gezet moeten worden om tot afwikkeling van uw scheiding te komen. Dat wordt meestal als erg prettig ervaren.

Dus zoekt u een echt gespecialiseerde advocaat echtscheiding Heerhugowaard? Bel Raike de Boer dan nu op 0229-74 52 14 of stuur een email naar  raike@maasdamdeboer.nl voor een gratis en totaal vrijblijvend gesprek

De gemeente Heerhugowaard bestaat uit de volgende plaatsen vanaf waar u ons kunt inhuren als advocaat echtscheiding

  • Broekhorn
  • Draai
  • De Noord
  • Veenhuizen
  • Verlaat

Dus zoekt u een echt gespecialiseerde advocaat echtscheiding Heerhugowaard? Bel Raike de Boer dan nu op 0229-74 52 14 of stuur een email naar  raike@maasdamdeboer.nl voor een gratis en totaal vrijblijvend gesprek