Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Bovenkarspel, Grootebroek & Lutjebroek voor uw echtscheiding of erfenis problemen

Een advocaat echtscheiding Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek e.o is wat u zoekt?

Als u een advocaat echtscheiding Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek wat u zoekt, bent u hier aan het goede adres.  Advocaat mr. Raike de Boer is dè specialist in de omgeving als het gaat om het goed, professioneel en optimaal afwikkelen van uw scheiding of erfeniszaak. Zij combineert een krachtige aanpak met een sterk sociale en menselijke werkwijze waardoor u zich begrepen zult voelen in uw situatie, maar u tegelijkertijd kan rekenen op up-to-date expertise om uw scheiding zo goed en tevens zo prettig als mogelijk af te wikkelen.

U kunt haar inschakelen voor zowel:

 • door middel van mediation
 • door middel van een proces

Vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake

Via een totaal vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake kunt u samen met haar kijken wat in uw situatie de beste manier van scheiden is of uw erfenis problemen afwikkelen is. Tevens kunt u kijken hoe het gesprek voor u aanvoelt. Immers is dat ook erg belangrijk. Vooral in het geval van zo’n persoonlijke kwestie als een echtscheiding is een advocaat iemand waarmee je veel contact hebt . Het is dus belangrijk dat je jezelf begrepen voelt en er simpelweg een klik is. Advocaten kunnen er om bekend staan vrij zakelijk met uw situatie om te gaan, maar daarbij is advocaat Raike zeker een uitzondering.

Een goede advocaat echtscheiding nodig?

Een goede advocaat echtscheiding Beemster nodig ?

Het gratis scheidingsstappenplan van Raike de Boer, Advocaat Echtscheiding Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek e.o.

Doordat veel mensen voor het eerst scheiden, is het niet altijd duidelijk hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Daarom heeft advocaat Raike de Boer voor u het gratis scheidingsstappenplan ontworpen. Dit is een overzichtelijke lijst met alle stappen die gezet moeten worden zodat uw scheiding kan worden afgerond. Dit scheidingsstappenplan zult u bij het eerste vrijblijvende gesprek van haar krijgen. Hierdoor zult u voelen dat u meer zicht hebt op wat nou precies de stappen zijn die gezet moeten worden om tot afwikkeling van uw scheiding te komen. Dat wordt meestal als erg prettig ervaren.

Dus bel advocaat Raike de Boer nu op 0229-74 52 14  of stuur een email naar   raike@maasdamdeboer.nl  voor gratis en geheel blijblijvend advies over uw probleem!

De gemeente Stede Broec bestaat uit de volgende dorpen/gehuchten:

 • Stede Broec
 • Lutjebroek
 • Grootebroek
 • Bovenkarspel

Wij werkt op zowel op tarief als op pro deo advocaat basis (gefinancierde rechtsbijstand)

U kunt ons inschakelen indien u een advocaat nodig heeft voor:

 • Erfrecht
 • Familierecht (als advocaat echtscheiding of voor uw alimentatie)
 • Familierecht (advocaat Mediation)
 • Bouwrecht
 • Onroerendgoedrecht
Advocaat Hoorn echtscheiding woning mediation , advocaat onroerend goed etc, scheiden, mediator