Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

test advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen

advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen- Hoorn, Amsterdam, Alkmaar, Schagen,

Uw advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen – Raike de boer – helpt u graag met uw scheiding!

Bent u op zoek naar een écht goede advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen {stad} mét empathie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en werkelijk strategisch inzicht hebbende advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen {stad}? Indien dit het geval is, bent u bij advocaat Raike de Boer zeker aan het goede adres. Advocaat Raike de Boer is namelijk dé expert in de omgeving als het gaat om scheiden.

Door haar hoogstaande kennis van het scheidingstraject in combinatie met haar scherpe mensenkennis én inzet, is zij zéker in staat om u naar alle tevredenheid te helpen met uw scheiding. Naast haar expertise op theoretisch vlak als het aankomt op echtscheidingen, heeft zij ook hoge verwachtingen van zichzelf als het gaat om klanttevredenheid, communicatie en menselijkheid.

Zij heeft als advocaat dan ook heeft dan ook véél cliënten gehad die eerst bij andere advocaten waren geweest, maar niet tevreden waren over diens aanpak, gebrek aan initiatief, juridische strategie of een tal van andere redenen. Echter heeft advocaat Raike hen tot nu toe  allen met tevredenheid zien vertrekken nadat zij haar als hun scheidingsadvocaat hadden ingeschakeld.

U staat echt op 1 – niet uw advocaat

Toen Raike samen met haar collega hun advocatenkantoor gingen opzetten, waren ze beide van mening dat het echt ánders zou moeten dan bij de andere advocatenkantoren als het ging om betrokkenheid van de advocaat. Het punt is namelijk dat men in de advocatuur de cliënt regelmatig slechts als ‘een dossier’ behandelt, waardoor uw zaak slechts een nummer wordt.

Het is natuurlijk logisch dat cliënten zich natuurlijk niet echt begrepen voelen indien ze ook werkelijk zo behandeld worden! Vooral in zaken waar het om persoonlijke onderwerpen gaat zoals bij echtscheidingen, is dit natuurlijk helemaal begrijpelijk! Het zijn immers vaak ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Met deze instelling werkt Raike nog altijd met veel plezier aan haar zaken, en probeert ze haar zaken grondig en betrokken tot een goede einde te brengen!

Uw advocaat moet uw situatie makkelijker maken  – zeker niet moeilijker!

Helaas komt het nog vaak voor advocaten de problematiek tussen hun cliënt en de wederpartij alleen maar zinloos gecompliceerder maken dan hij is, in plaats van makkelijker. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat deze advocaat gewoon niet strategisch en juridisch effectief genoeg handelt om hun cliënt zo goed mogelijk te helpen. Echter kan het ook zijn dat de advocaat misschien niet genoeg denkt aan diens cliënt, maar vooral zichzelf werkgelegenheid verschaft door alles juist ingewikkelder te maken dan het al is. Immers is een snelle afwikkeling voor de advocaat geen bron van inkomsten meer! Beide oorzaken zijn natuurlijk niet in het belang van de cliënt, en zéker niet de type praktijken waar advocaat Raike zich goed bij zou voelen. De cliënt staat immers op één!

Bel Raike nú voor gratis advies! (klik hier) Mail Raike nú voor gratis advies! (klik hier)

 

Is een goede én snelle afhandeling altijd mogelijk? Uw advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen {stad} legt uit:

Helaas zijn er natuurlijk ook factoren die Raike, advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen {stad}, helaas niet altijd in de hand heeft bij de afwikkeling van uw echtscheiding. Als u er naar bijvoorbeeld naar streeft om uw scheiding zo snel én goed mogelijk af te handelen, hangt de mogelijkheid hiertoe natuurlijk helaas natuurlijk ook ook in een bepaalde mate af van de medewerking van de tegenpartij. Indien uw partner of diens advocaat echt niet op zoek zijn naar een goede afwikkeling waar beide partijen blij mee zijn en juist wél de boel ingewikkelder maken dan is is, kan dit natuurlijk de boel zinloos vertragen. Ook dan probeert Raike juist toch te kijken of er nog mogelijkheden zijn voor overleg om optimale resultaten voor u te halen, zonder maar voor eigen gemak een rechtszaak te beginnen. Echter, indien er echt niet met uw ex-partner te praten valt, heeft u hier helaas toch niet altijd een keus in. Indien het uiteindelijk tóch neerkomt op een rechtszaak, zal Raike krachtig én sherp voor u optreden in de rechtszaal en zich zéker niet het kaas van haar (of eigenlijk uw) brood laten eten!

Een gratis en oriënterend intakegesprek met advocaat Raike? 

Alhoewel u hier natuurlijk een beeld krijgt van Raike en haar manier van handelen in en buiten de rechtszaal, kunt natuurlijk over de telefoon of in persoon een nóg beter beeld krijgen van Raike als uw mogelijke advocaat. Immers is het kiezen van  een advocaat een heel persoonlijke keuze. Het is dan ook belangrijk een klik te hebben met uw advocaat. Deze zal immers straks uw belangen behartigen in de rechtbank en daarbuiten! U heeft daarom de mogelijkheid om totaal vrijblijvend én kosteloos een intakegesprek (of adviesgesprek) met Raike te hebben. U kunt simpelweg gewoon bellen of mailen voor een afspraak in persoon, of natuurlijk het probleem kosteloos telefonisch aan haar voorleggen. Mensen voelen zich vaak al snel begrepen door haar persoonlijke en betrokken manier van praten.

Ook komt u na het kiezen van een advocaat eindelijk van dat mogelijke gevoel af dat u niet weet waar u aan toe bent . Het gevoel een keuze gemaakt te hebben voor een advocaat waar u zich werkelijk goed bij voelt, zal waarschijnlijk echt een last van uw schouders doen vallen!

Koggenland bestaat uit de volgende plaatsen vanuit waar u ons kunt inschakelen als advocaat 

 

 

Bel Raike nú voor gratis advies! op 022-9745214 (klik hier) Mail Raike nú voor gratis advies! (klik hier)