Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Advocaat Stede Broec, bovenkarspel, grootebroek, lutjebroek voor uw echtscheiding, erfenis en woning

Woont u in Gemeente Stede Broec en zoekt u een advocaat echtscheiding ?

Woont u toevallig in bovenkarspel, grootebroek of lutjebroek en bent u op zoek naar een advocaat echtscheiding? Dan bent u hier aan het goede adres. Advocaat mr. Raike de Boer is de specialist in de omgeving als het gaat om het goed afwikkeling van uw scheiding. Zij combineert een krachtige aanpak met en sterk sociale en menselijke werkwijze waardoor u zich begrepen zult voelen in uw situatie, maar tegelijkertijd kan rekenen op up-to-date expertise om uw scheiding zo goed en tevens prettig mogelijk af te wikkelen.

U kunt haar ald advocaat inschakelen voor zowel:

  • Scheiden door middel van mediation
  • Scheiden door middel van een echtscheidingsproces

Vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake

Via een totaal vrijblijvend gratis eerste telefoongesprek of intake kunt u samen met haar kijken wat in uw situatie de beste manier van scheiden is (wel of niet mediation) en tevens kijken hoe het gesprek voor u aanvoelt. Immers is dat ook erg belangrijk. Vooral in het geval van zo’n persoonlijke kwestie als een echtscheiding is een advocaat iemand waarmee je veel contact hebt en waarbij het belangrijk is dat je jezelf begrepen voelt en er simpelweg een klik is. Advocaten kunnen er om bekend staan vrij zakelijk met uw situatie om te gaan, maar daarbij is advocaat Raike zeker een uitzondering.

Het gratis scheidingsstappenplan

Doordat veel mensen voor het eerst scheiden, is het niet altijd duidelijk hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Daarom heeft advocaat Raike de Boer voor u het gratis scheidingsstappenplan ontworpen. Dit is een overzichtelijke lijst met alle stappen die gezet moeten worden zodat uw scheiding kan worden afgerond. Dit scheidingsstappenplan zult u bij het eerste vrijblijvende gesprek van haar krijgen. Hierdoor zult u voelen dat u meer zicht hebt op wat nou precies de stappen zijn die gezet moeten worden om tot afwikkeling van uw scheiding te komen. Dat wordt meestal als erg prettig ervaren.

U kunt advocaat Raike de Boer bereiken op raike@maasdamdeboer.nl of bellen op 0229-74 52 14