Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Scheidingsmediator Medemblik

Gaat u scheiden en zoekt u nu een écht goede en ervaren scheidingsmediator Medemblik ?

advocaat hoorn echtscheiding - familierecht, mediator, mediation, erfenis, erfrecht, alimentatie, pro deo

Scheidingsmediator en tevens advocaat Raike de Boer is inmiddels expert als het aankomt op scheidingen, zowel via de reguliere route (rechtbank) als via mediation. Ze is al jaren mediator en weet met haar ervaring en empathisch vermogen als geen ander uw scheiding zo positief mogelijk te laten verlopen. Bel Raike totaal vrijblijvend op  op 0229-74 52 14 voor elke vorm van vragen of gewoon om te kijken hoe het aanvoelt.

In het geval dat u een scheidingsmediator Medemblik zoekt, bent u zeker aan het goede adres bij onze mediator en tevens advocaat Raike de Boer. Zij is ervaren in zowel de reguliere manier van scheiden via de rechtbank, maar is tevens ook dé expert op het gebied van mediation in de omgeving. Als ervaren en kundig scheidingsmediator Medemblik helpt zij u om samen met uw ex-partner jullie scheiding zo positief mogelijk af te wikkelen, met oog op de toekomst en plaats voor het verleden.

Doordat Raike naast scheidingsmediator ook werkelijk advocaat is weet zij precies wat u allemaal wel en niet kunt afspreken in uw scheidingsovereenkomst (genaamd convenant) die u samen maakt met uw mediator. Alhoewel scheiden via mediation niet letterlijk via de rechtbank gaat, moet deze overeenkomst en de juridische notatie ervan wel precies overeenkomen met de wet, en moet deze dus echt rechtsgeldig zijn. Immers, het zou zuur zijn als later blijkt dat alle afspraken die u heeft gemaakt bij de mediation niet geldig blijken te in de rechtbank, mocht het ooit tot een geschil komen met uw ex over de afspraken. Het is dus erg belangrijk dat deze juridisch gezien goed worden vastgelegd.

Betalend of pro deo scheidingsmediator Medemblik?

Doordat Raike van mening is dat iedereen recht heeft op een ervaren mediator met verstand van juridische zaken, neemt zij ook zaken aan die vallen onder gefinancierde rechtsbijstand. In de volksmond wordt dit vaak pro-deo genoemd, alhoewel dit in Nederland officieel geen juiste benaming is.

Mocht u weinig verdienen en ook na de scheiding niet ineens over een substantiële hoeveelheid geld beschikken, dan heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand. U hoeft dan, afhankelijk van uw inkomen, enkel eenmaal een vast bedrag te betalen aan advocaatkosten en zult u niet elk uur hoeven te betalen dat uw mediator advocaat met uw scheiding bezig is. Dit is prettig om te weten! Om verwarring te voorkomen betekenen de volgende begrippen allemaal hetzeflde:

 • Pro deo scheidingsmediator
 • scheidingsmediator gefinancierde rechtsbijstand
 • scheidingsmediator gefinancierde rechtshulp

Totaal vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek bij scheidingsmediator Medemblik – Raike de Boer

Doordat wij het belangrijk vinden dat u echt de juiste scheidingsmediator Medemblik kan kiezen die bij u past, bieden wij u de mogelijkheid aan om gratis en totaal vrijblijvend eerste gesprek met Raike de Boer hebben. Immers, is het via internet moeilijk te beoordelen of iemand goed aanvoelt. U ziet enkel een foto en wat tekst op internet websites zoals deze. Dit zegt er immers weinig over of u ook daadwerkelijk een klik heeft met deze persoon, indien u er mee praat. U kunt kiezen om dit gesprek (maximaal 30 minuten gratis) te doen via de telefoon of om langs te komen in persoon. Bij beide opties zit u nergens aan vast en is het geheel kosteloos.

Waarom Raike kiezen als uw scheidingsmediator?

Naast haar ervaring en expertise op het gebied van scheiden via mediation, is Raike is een hartelijke, empathische maar toch sterke vrouw. Ze zich zich volledig in om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het aantal klanten dat tevreden van Raike is dan ook erg hoog. De tevredenheid vna de klant komt op de eerste plek!

Dus mediator & advocaat Raike in het kort:

 Expertise en ervaring als scheidingsmediator Medemblik

Door juridische opleiding en ervaring als advocaat ook veel zicht op alle juridische mogelijkheden en tevens beperkingen van een mediation enkt (mediations zijn feitelijk gezien vaak veel meer juridisch dan men van tevoren verondersteld)

Doordat zij ook advocaat is , kan ze gehele scheiding via mediation op zich nemen. Elke mediation moet wettelijk gezien ook langs de advocaat uiteindelijk, dus nu gebeurt dit direct en dit kan u zeker tijd besparen.

 De meest effectieve aanpak voor uw uiteindelijke doelen, zelfs als u zelf nog in de emotie zit

 Groot Empathisch vermogen, maar uiteindelijk doelgericht voor het belang van uw beiden en zeker ook de kinderen

Als specialistisch scheidingsmediator Medemblik veel inzicht op relationeel, financieel en emotioneel vlak

 Goede en heldere communicatie met haar cliënten. Cliënten ervaren dit proces immers toch vaak voor de eerste keer.

 Goed in het balanceren van evenwicht en eerlijkheid in de mediation tussen partners, ook als 1 verbaal sterker is dan de ander.

 Totaal vrijblijvend eerste  gesprek en advies mogelijk (beide partners komen dan samen langs) (eerste half uur gratis en duurt zo lang als u wilt)

 Kan ook kosteloos bij u of uw partner thuis komen voor mediations of een kennismakingsgesprek indien dit voorkeur heeft

 Bij bezoek is ons kantoor goed bereikbaar & altijd gratis parkeren direkt voor de deur


Dus zoekt u een goede gespecialiseerde scheidingsmediator Medemblik voor uw scheiding?  Bel Raike de Boer dan nu op 0229-74 52 14 of stuur nu een email naar raike@maasdamdeboer.nl. U krijgt gelijk vrijblijvend advies!


De gemeente Medemblik bestaat uit de volgende dorpen/gehuchten vanaf waar haar kunt inschakelen als scheidingsmediator Medemblik:

 • Abbekerk
 • Andijk
 • Benningbroek
 • Hauwert
 • Lambertschaag
 • Medemblik
 • Midwoud
 • Nibbixwoud
 • Onderdijk
 • Oostwoud
 • Opperdoes
 • Sijbekarspel
 • Twisk
 • Wadway
 • Wijzend
 • Wognum
 • Wervershoof
 • Zwaagdijk-Oost
 • Zwaagdijk-West
 • En de meeste andere steden en dorpen binnen West-Friesland. Woont u verder weg? Geen probleem. Wij komen kosteloos bij u thuis.