Ook mogelijk (gratis) bij u thuis te komen!

Vragen over scheiden?

vragen antwoorden

Veel mensen die overwegen te scheiden, hebben vaak géén idee wat ze te wachten staat. Dat is ook logisch; meestal doet men dit voor de eerste keer. Scheiden en wat nu? Hoe regelen we het met de kinderen? Welke financiële gevolgen heeft dit voor mij/ons? Wat zijn mijn rechten en plichten rondom alimentatie, omgang en verdeling? Hoeveel kost een scheiding/mediation? Dit is een greep uit de vele vragen waar mensen vaak mee rondlopen. Wilt u vrijblijvend informatie?

Kom dan naar ons:

GRATIS SCHEIDINGSINFORMATIE SPREEKUUR: ELKE WOENSDAG IN JANUARI EN FEBRUARI VAN 16.00-19.00 UUR

Komt een andere dag u beter uit? Neem dan contact op voor een afspraak; het eerste half uur is gratis.

Speciaal voor u: een gratis scheidingsinformatie spreekuur. We lopen de stappen van het scheidingsproces met u door. We geven een globale inschatting van de financiële gevolgen. Kortom: allerlei juridische/financiële/emotionele informatie over scheiden, zodat u weet waar u aan toe bent.

U hoeft natuurlijk nog niks te beslissen of te kiezen. U krijgt van ons het scheidings-stappenplan mee en u zult weg gaan met een beter inzicht in het scheidingsproces.

Gratis scheidingsinformatie spreekuur: elke woensdag in januari en februari van 16:00 uur tot 19:00 uur, De Hulk 6, 1ste verdieping te Berkhout (slechts 3 autominuten van Hoorn!) 0229 745 214, www.maasdamdeboer.nl, raike@maasdamdeboer.nl

(Op woensdag is een gemixt spreekuur: ook vragen over erfrecht en woonrecht zijn welkom!)